Chattahoochee Technical College – Student Center

North Metro Campus, Acworth, Georgia

Chattahoochee Technical College (CTC) is a rapidly-growing college that continually strives to provide the best educational resources and facilities to attract and retain the brightest students. Rather than let an aging auditorium become increasingly underutilized on campus, the school hired Wakefield Beasley to transform the structure into a state-of-the-art student center. Extensive demolition was required to revitalize the entrance and capitalize on the existing building shell. The firm worked closely with the school and its engineering design partners to reutilize as much of the existing structure to create an innovative and multi-purpose student center with useable common space for CTC’s diverse student population. The new student center is at the forefront of industry trends, with a unique sunshade and illuminated signage. The completed project has increased student involvement on campus and provided much needed meeting space for students with a new lounge area.

arrow

Education